Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
nikt nie chce tu towich porad, znajdz sobei jakis kolegow a nie tu ferment roznosisz
jak taki z ciebie gigant inwestowania to super, ale nie interesuje to niekogo :)
jak chcesz sie pochwalic wklej pita
bo uwierz mi ze jestes slabszy niz ci sie wydaje :P
wiesz kiedy ja mam dobry rok na gieldzie ? jak place danine solidarnosciowa na koniec roku
i jakos nie latam po forach i nie szpanuje ile to nie zarobilem :) , a z tego co tu pisza to wysmiewaja cie juz na kilku forach takze nie osmieszaj sie juz wiecej i znikaj bo nikt nie chce tu ciebie wiecej sluchac ....naprawde....
nasze akcje = nasze pieniadze=nasze szanse = nasze zwyciestwa=nasze porazki a tobie nic do tego chyba co ?