~Kantek

Jedną najskuteczniejszą opcją to jest własnie poprzez prokurature. Ogólnie takie oszustwa to pierwsze idą do prokuratury bo oni są własnie od tego. Mało ludzi o tym wie i idzie na policje i oczywiscie policja rowniez mzoe cos zdzialac ale jest barzdo mala gwarancja a nawet powidzialbym zerowa ze cos zrobią. Wiec jednymym wyjsciem są kancelarie które by przyjeli wasza sprawe i cos z tym zrobily ale nie kazda kancelaria sie podejmuje tego bo im sie nie chce nadzwyczajniej. ogolnie juz bardzo dawno, bo z 3 lata temu sam zostalem oszukany na inwestycje przez rate taker. nie wiem czy oni wgl dalej funkcjonuja ale musialem wlasnie zalatwiac wszystko przez prawnikow bo policja rozlozyla rece. Odzyskalem pieniadze ale wiem ze nadal oni moga oszukiwac ludzi bo nie tak latwo jesst ich zamknac. Nie czekajcie na zbawienie tylko musicie dzialac bo im dluzej tym gorzej ze zlapaniem ich. Jedynie moge zostawic namiar do kancelariai u ktorej ja bylem klientem - 50-==3-=-1-2=2-=1-9=6

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.