Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Zawsze mi się wydawało, że ludzie mają poczucie humoru a maszyny nie. Tymczasem jest odwrotnie :)
Za handel obecnie pewnie w 80% odpowiadaja systemy.
To jak nazwać to co się dzieje na rynkach?
Dax robi w poniedziałek ruch w góre na 800 pkt dochodząc do strefy oporu na 23250-350 po czym niemal w punk robi spadek we wtorek o 1000 pkt i dochodzi idealnie do wsparcia na strefie 22350-600 po czym robi tego samego dnia ruch w góre na 600 ptk.
Pogratulować!
Dobre jest to że reaguje z wyższych interwałów na wsparcia i opory :)
Co na dzisiaj? Gram teraz S od 22900 na kilkadziesiąt pkt a nastepnie po otwarciu kasowego będe obserwował.
jak pójdzie do ath będe skracał, jak do wsparcia wtedy gram L
na wig20 mam L albo zaliczę sl albo tp
jak otworzy się luką w góre wtedy przestawię sl na plus
jankesi bronią wsparcia więc jak dla mnie powinien być ruch w górę
miedź wyszła planowo w górę
Nie ma co dywagować trzeba się bawić razem z botami :)