-Logic

Ja wszystko rozumiem Panie Macieju - spekulacja spekulacją ale szczerze mowiac obawiam sie ze tzw wiekszy spekulant stara sie wyjsc z papieru z jak najmniejsza strata i zaczyna ubierac co poniektorych. Wiem ze speulacja niewiele ma wspolnego z inwestowaniem w wartosc choc AT podobno wyprzedza analize fundamentalna ale ...
Zysk (strata) brutto (tys. zł.)
2005/1 640 2006/5 425 2007/2 451 2008/-14 676

te same wyniki z dzialanosci operacyjnej wygladaja troche lepiej
2005/1 802 2006/4 258 2007/5 998 2008/-3 181

Po raz pierwszy nie jestem pewien czy w az tak ryzykowna spolke inwestowac

Faktem jest ze mamy sygnaly kupna ba nawet pojawil sie dla sredniego terminu ale ...

Jezeli moze Pan rozwiac moje watpliwosci - pamieta Pan podobna spolke na ktorej mielismy wedlug mnie tak tragiczna sytuacje jezeli chodzi o wyniki i stabilny wzrost w srednim terminie ktory wlasnie otrzymalismy.

Z Powazaniem

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.