~Miszcz

Dnia 2025-03-03 o godz. 09:49 ~Trixx napisał(a):
> Miszczu super wpis :-) chętnie poznamy najnowsze wyniki sprzedażowe podeślij źródło. Nie wiem czy zauważyłeś od kilku miesięcy notowania spółki są zawieszone to chyba coś nie tak z tą sprzedażą, ale z drugiej strony jeśli dobrze sprzedają to robią jakiś gruby wałek. Miszczu a może Ty jesteś Cholewą albo jego bliską świtą, oświeć nas znawco :-)

zawieszenie było nie za brak sprzedaży lub coś nie tak z nią... Zawiesili notowania akcji na giełdzie przez brak raportów, których nie opublikowali, za co powinny - na bananowej giełdzie NC - być znacznie wyższe kary, bo wiszę na haku. więc już wiesz że mam świadomość sytuacji braku notowań. i boli mnie to, bo trochę tego zawieszonego waloru u mnie jest... Nie tak scenariusz obstawiałem Tribe include.
zawieszenie NOTOWAŃ na giełdzie spółki nie ma nic wspólnego z zawieszeniem DZIAŁALNOŚCI i brakiem np. fakturowania sprzedaży lub codzienną pracą operacyjną albo strategiczną (jeżeli wiesz o czym ja piszę). Te mogą się toczyć i stawiam, że się toczą, bo espi z lutego25 o aneksie z audytorem potwierdza jednoznacznie, że pracują nad nadrobieniem raportów -> a jak to zrobią -> to odwieszenie notowań będzie, bo zniknie przesłanka do zawieszenia.

Nie, nie jestem tym za kogo mnie uważasz lub jego świtą. Drobnym akcjonariuszem nadal wierzącym w projekt - tak, nim jestem.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.