Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Przyjacielu,
Pozwól, że tak Cię nazwę, .. mam mimo pozytywne emocje do Ciebie, to jest link:
https://ugdorohusk.e-bip.eu/upload/pliki/ogloszenie_o_przetargu_27.02.2025.pdf
tam jest ogłoszenie o przetargu.
Teraz uważnie przejrzyj dokument i porównaj z planem zagospodarowania, który został ustalony miesiąc wcześniej.
Zwróć uwagę na przeznaczenie w planie w/w działek. Tak, musisz wykonać pewną pracę intelektualną.
Mnie irytuje, że ludziska chcą po prostu mieć wywalone kawa na ławę co się dzieje, kiedy, takie easy peasy...
No nie, ja tu siedzę na papierze już 8 lat i czekam. I analizuję. Czytałeś ostatnie sprawozdanie? Szczególnie str. 39?
Fakt nie jest wiadomo, czy Skyline sprzeda nieruchomość jutro, za dwa tygodnie, czy raczej w maju
Nie, nie jestem powiązany ze spółką w zakresie operacyjnym,
jestem akcjonariuszem i cholernie mnie już męczy czekanie, ale dalej
szlifuję cierpliwość...