Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
też mnie już trochę zmęczyli, myślałem, że w styczniu coś pójdzie i się ustabilizuje a tu nic sie nie wydarzyło, więc mówię papa
a tym bardziej znów animatorek 3349 wystawia zlecenia na K i na S więc wywalają akcje i zobaczymy gdzie jest dno
w 2 grosze nie wierzę bo wtedy to by była już upadłość ale nie mówię, że tu nie wrócę kiedyś jak znów uwierzę w ich biznes. Na tą chwilę wiara mi uciekła jak i akcje :) Może znów powtórzą marzec 2023 i dadzą kupić po 11 groszy? Chociaż nawet nie wiem czy bym chciał obecnie tu w takich ilościach wolumenu jeszcze wsiadać.
Jeszcze mam 150 k ale ze średnią ponad 20 groszy :))) i niech sobie leży i nie maja już dla mnie żadnego znaczenia.