Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ja wszedłem za wszystko co miałem pod koniec grudnia 2023 po 12,5 zł z wypracowanego zysku 500%, 550% wg fifo z aliora. Teraz jestem lekko ponad 10% na plus a i przeżywałem solidny minus jak spadło w okolice 10 zł Siedzę jak na szpilkach w oczekiwaniu na kwiecień i maj. Wyniki będą świetne - OZE mocno nakręca , foto zbiera żniwa wiatraki się kręcą a projekt drzezewo się nie zatrzymuje , już pierwsze turbiny stoją. Jeżeli chodzi o Polkomtel ten zwiększa swój zasięg, generuje zyski, interia z Polsatem świetnie sobie radzą a ja sam ze znajomymi zmieniłem operatora internetu na netie. Interia bije odsłony. Rynek reklam się powiększa. Nesobusy jeżdżą zbierając świetne rekomendacje po polskich miastach. Port praski sprzedaje prężnie mieszkania nie mówiąc o wzroscie ceny gruntu w stolicy. Szybsza spłata części zadłużeń była świetnym ruchem. Fakt ,że wzrost jest opóźniony przez zawirowania w rodzinie i przez to że Glapiński siedzi w kieszeni pisu ale już niedługo. Wybory prezydenckie zmienią wszystko kiedy będzie współpraca prezydenta z premierem a i tutaj piłka jest po naszej stronie. RPP zetnie stopy już wkrótce co tylko podbije i tak już solidne wyniki. Tutaj będzie bardzo dobrze , wrócimy najpierw do poprzednich poziomów a kto wie czy za jakiś czas nie będziemy mieli ATH. Jak Polsat kupował polkomtela to też gadali że bankrut że za duży lewar. Dziś wiemy ,że to było świetnie posunięcie. Inwestycje to część strategii ,której niektórzy nie rozumieją no ale cóż …