Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Sprzedałem. Może wrócę ale w granicach 40zł. Nie jestem pazerny i 80% zysku na ostatnim kółku mi wystarczy. Powiecie że naganiam na sprzedaż ? Moje wpisy nie mają żadnego znaczenia odnośnie kursu.Jestem tylko na Astarcie a tu jest ogólny trend na wszystkie ukrainki i naganianie nic nie pomoże nawet na wszystkich uk spółkach. Widzę że zaczęła się korekta na wszystkich uk i tyle. Kto chce kupić niech kupuje może ja się mylę a kto chce sprzedać to jego sprawa. Mam prawo podzielić się moimi poglądami na tym forum. Od tego jest. Nie muszą być tylko same wpisy o 100zł. Zobaczymy za miesiąc czy dwa kto miał rację. Dogadali się co do podpisania umowy ale to nic nie zmienia. Tu jeszcze Tramp z Putinem muszą się dogadać. I włączyć się to Unię Europejską aby zniosła nałożone sankcje na Rosję. A tu będzie gorzej bo UE też chce coś z tego garnka wyjąć.