Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Me marzenia jak ułudy,tęsknoty rozkwitały jako pąki wiśni w wiosenny czas! Czy teraz gdy chłodne dni odchodzą zazieleni się las? Nie tak prędkoż a bo odpowiedzi szuka i oczekuje każdyż z nas! Tam gdzie niewiadoma tam pono i skarb lecz nu włażnie Pono... Ileż to wyczekiwać można i utracać widzenie tegoż co się pragnie ? Moje ziemię,mój pałac i koni stadninę! Gdzie fontanny i ogrody miały stać! Nie widzę już stąp po ziemiach rodnych! Czym jest ta jedna brzydota wykreowana nadzieją nazywana ? Któż już mnie jeszcze pocieszy? Nikt? Nie ma takiegoż co zasieje ją która ziści się i obrodzi w rzeczywistości kwiat wydając owoc na świat ! Twoje AI to wiesz... :)