Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
do czasu aż nie skończy się wyprzedaż i nie nastąpi odbicie NIE TYKAĆ AKCJI - to moja rada a zrobicie jak chcecie.
W styczniu jak nie mogli przejść nawet 23 groszy to skróciłem pozycje do obecnie minimalnych w zasadzie "żadnych" ilości. Obecnie te akcje które mi się ostały to średnia i tak mniejsza niż ta co ma technik-at (on ma 27-28) ale i tak jest wysoka bo bliżej 24 groszy :)
jak już pisałem, nie przywiązuje się do akcji i do czasu aż nie zobaczę pozytywnych sygnałów to nie zamierzam akcji dokupować.