~ktoś

dokładnie tak!
sam analizujesz, a ewentualnie jakiejś uwzględniaj (lub nie) jakieś merytoryki , a nie akcji w stylu "5 ziko" i pamiętaj giełda , jak jesteś na mega minusie przyjmij to na klatę i tyle a nie marudź w stylu: " beznadziejna społka itp"...choć cały czas zarabia w przeciwieństwie do wielu innych które tylko czekają na złoty strzał.
ja tam póki co na minusie ( choć z drugiej strony jakby rozważyć wszystkie dywidendy to juz nie jest tak źle"...ostatni cisza tutaj a Pan Prezes mówił, ze zmienia strategie i jak jeszcze cos nie gotowe to nie pompuje balonika...i dobrze.
ja tam cierpliwie czekam i tyle, a jak ktoś popuści i kurs mocniej zlatuje, to delikatnie dobieram ..ot cała strategia.
pozdro

aa i o to właśnie nie była merytoryka , tylko takie moje prywatne wywody, które absolutnie nie powinny wpływać na twoje decyzje zakupowe-;)

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.