Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Gdyby nie ta Niagara to bym tutaj nie zajrzał ze względu na niskie obroty.. Nie ma fundamentalnych podstaw do takiego zachowania kursu. Ktoś wyrzucał swój pakiet z jakiegoś powodu. W tym tygodniu podstawiałem koszyczki i nazbierało się ładnych parę kilo ze średnią ciut powyżej 10. Nie ma innej możliwości żeby nie było solidnego odreagowania. No chyba, że gdzieś jest jakiś wałek o którym nie wiemy. To jest NC i tutaj wszystko może się zdarzyć. Wygląda mi to na koniec albo końcówkę zrzutu. Koszyki po lewej dość zacne i na razie nie są zasypywane. Nie zdziwi mnie ostra jazda w drugą stronę i na to oczywiście liczę:) Zobaczymy.