alicja1992

Pierwszy post nie wnosi niczego, Sagan opisał dokładnie czym się różni Roche od inPROBE. Ja tu widzę albo wcześniej reżyserowany przekręt, a na to jest prokurator albo jakieś zagrania prezesa celem objęcia akcji od leszczy. Jeszcze w dniu inwestora wszystko było ok, prócz puszczenia farby o umowie partneringowej, pozostaniu na NC i ewentualnym wyjściu z giełdy. Coś tu śmierdzi. Przecież do grudnia wszystko szło idealnie. Co, sfałszowane raporty ? Dla mnie możliwy scenariusz, odleszczenie, podpisanie umowy i stąd byłaby kasa i ... próba delistingu. Przeniesienie spółki do USA. Tam w raporcie jest mowa o dual listingu. Zaufałam prezesowi i to chyba błąd. Cóż. Akcji nie sprzedam i czekam na rozwój sytuacji w następnych miesiącach czy latach

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.