Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Leszcz jam jest spokojny. Ty pilnuj luki ja czekam na ruch w górę. Konsola nie jest dlatego że spadnie tylko dlatego że wszyscy czekają, a co bardziej nieciepliwi i wątpiący oddają. Prawo rynku. Co do obrotu to nie twierdziłem że grubas - coś sobie nadinterpretowales. Ja tylko uważam że większy obrót dzienny przy zwykłym marazmie jest zastanawiający i to z czegoś wynika. Wiosna wkrótce będzie dobrze. Niższych poziomów pilnuj i luki :)