Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Cześć Bolo !
Jasna sprawa - masz rację w 100%.
W tym momencie należy przekonywać wszystkich znajomych do lokowania oszczędności w Polance. Ja oczywiście ze swojej strony staram się jak najbardziej propagować tą spółkę - oczywiście nie bez sukcesów - już paru znajomych zakupiło, poleciło dalej. Ot taki system ( Avon, Zepter ) w wydaniu lokalnym ;)))
Jestem zdania, że w tym momencie musimy liczyć na właśnie takich "inwestorów okolicznościowych" bo to oni są w stanie pomóc pokonać kolejne opory kursu.
Oczywiście jak już się o Nas zrobi głośno wtedy zlecą się inni i dopiero się zacznie - tak jak w tytule piosenki, której właśnie słucham: narazie jest Green Onions , ale mam nadzieję za niedługo będę mógł w czystym sumieniem włączyć : Riot in Cell Block Number Nine ;))))) oczywiście Blues Brothers ;)
Zysk pewny ! Polecam !