Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jaca rozumiem że, twoja opinia dotyczy mojego wpisu. Odniosę się do tego w ten sposób. Przekazane przeze mnie informacje dotyczą zbieżności interesów z Radkiem w zakresie Movie. Jeśli jest ktoś inny (wiarygodny) kto będzie na walnym i będzie przeciwnym nowej emisji, mogą to być np, ORI, Ty czy ja (jeśli Radek jest tak odstręczający), komu ktoś kto nie może uczestniczyć w walnym da pełnomocnictwo do odrzucenia nowej emisji, to będzie to w naszym wspólnym interesie.
Musimy się jednoczyć w działaniach na rzecz drobnych akcjonariuszy a nie dzielić.
Pozdrawiam Paweł