Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Popyt się pojawił, z czego połowa to moja ale widzisz, już jak zobaczyli że jest popyt po 6.11zl to nie chcieli puszczać. To nie ulica sprzedaje. Tutaj kurs jest ręcznie sterowany i można będzie na tym ugrać jeśli oczywiście SDS nie robi nas w konia. Szansa dla mnie na uśrednienie jest. Ja się zgadzam że tu jest ulica z akcjami i ktoś tę ulicę chce wycisnąć. Może i do 3zl... ale dla mnie to szansa by zejść ze średniej 20zl w kierunku 15-12zl. Trochę Datawalk puściłam przed ciemną świecy dziś na plusie i skupię SDS jeśli będzie 6zl lub niżej. W więcej niż 7zl nie będę się bawić z dużą ilością bo rzeczywiście mogą zjechać na 3zl