Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2025-02-13 o godz. 16:04 ~ja napisał(a):
> Przyznaję Ci rację, że do raportu rocznego nic się tu może nie zadziać.
> Chyba, że wyskoczy niespodziewanie jakieś ESPI ale spółka jest powściągliwa w tym zakresie.
> Jest jednak kumulacja cenotwórczych zdarzeń przewidywanych na 2025 r. i jeśli tylko połowa z nich wypali to będziemy na innych poziomach.
> Nie może być tak, że spółka jest tyle warta co zysk z jej ostatniej transakcji zrobiony na jednym z wielu jej aktywów.
> To jest już ten poziom, że spółka powinna pomyśleć o skupie swoich akcji.
> Każdy ma prawo mieć swoje spojrzenie, moje jest prowzrostowe.
> Nawet "prawdziwi" anale potrafili zwalić kiedyś Immoeast z 20 zł na 80 groszy nie doceniając wartości majątku spółki ale kurs w chyba 2 lata wrócił na 16 zł i wycofano spółkę z WGPW.
> Tu ktoś próbuje zabawić się w podobne klimaty.
> Wie czego pilnuje i nad czym pracuje.
>
Raport roczny 17 kwietnia dopiero - nie sądzę by przy tej dynamice ostatnio nie zadziało się nic wcześniej...
Do końca lutego z pewnością będzie ESPI dot. kredytu w Santanderze.
ImmoEast... moja jak dotąd najlepsza inwestycja...
Od samiuśkiego dołka opisywałem sprawy wówczas na forum Parkietu.
Dlatego pozwolę sobie na drobną poprawkę - tam kurs z 0,88 zł odbił nie na 16,00 ale na prawie 20 zł.
A co tam się działo... rozprawę doktorską mógłbym napisać.
Analizy na 0 zł... pani Popovej z Wood&Company, zwolnionej następnego dnia po naszym pytaniu o uzasadnienie takiej bzdury.
Wykluczenie z indeksów...
Przekręt z funduszami...
Wielka nauka i doświadczenie dla mnie.
com