Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2025-02-13 o godz. 14:09 ~ja napisał(a):
> Szybko chłopcy z 31.61 przysypujecie :)
> Cieszę się, że jesteście i trzymacie się "crapa" :)))))))))))))))))))))))
Wygląda na to kolego "ja" że obaj dobrze wiemy co tu jest grane.
Zresztą... umówmy się... nie pierwszy raz takie ćwiczenia akcjonariat przechodzi.
Mam akcje od lat i nie potrafię już zliczyć ile razy metoda kija była tu używana - moim zdaniem zawsze przeciwskutecznie.
Chociaż jakieś efekty odnosi - inaczej nie byłaby grana.
A "kij" jest w użyciu, bo "marchewka" w postaci 8 zł nie zadziałała dość skutecznie.
A dlaczego marchewka w pełni nie zadziałała na adresatów?
Bo była pseudo-marchewką!
Cena w pseudo-marchewce pominęła rozwój spółki z ostatnich lat.
W ostatnich latach spółka silnie się rozwinęła, chociaż Zarząd robił i robi co może by to ukryć - ostatnio nie raczył nawet ESPi wydać że nowy park handlowy przy Bramie Pomorza zasilił pracujące aktywa, ale to akurat i tak w historii naruszeń przez Zarząd obowiązków informacyjnych drobny pikuś...
Tu przecież wszystko jest tajne/poufne...
Wydarzenia przekraczające wielkości całej kapitalizacji Zarząd potrafi zataić przez rok !!!
Tak na dobrą sprawę to ostatnio wszystkie istotne pozytywne wydarzenia są ukrywane... Otwock, Lublin, Gdynia, zakup działki od GPW w Katowicach, Browarna, a ostatnio nawet głupie otwarcie nowego parku w Chojnicach.
O wszystkim cicho sza!!!
Z zewnątrz wygląda że ta spółka nic nie robi... i tylko wąskie grono wtajemniczonych wie ile tak naprawdę dzieje się za kulisami...
Z tym że... nie z oficjalnych komunikatów spółki.
Życzę wytrwałości dla kumatych akcjonariuszy
i ogromnej dozy czujności dla tych, którzy aktualnie wahają się i myślą o zakupie tych akcji.
com