~rg

Ktoś przyłożył rączkę by wywołać spadki ale myślę że to krótkofalowe działanie bo takie akcje też kosztują zwłaszcza utratę akcji a wyniki przecież całkiem dobre jak na 4 kwartał roku a i roczne będą najlepsze jakie spółka osiągnęła do tej pory będąc notowana na giełdzie. Dzisiejszy obrót to 2,150 mln akcji więc jakieś 1,3 % wszystkich akcji . Myślę że taka ilość bez problemu może się znajdować w posiadaniu nawet jednego prywatnego inwestora . Takie korekty mają miejsce a sam przeżyłem spadek jednodniowy na akcjach rzędu 50 -60 % i to na dwóch spółkach o dużej kapitalizacji więc wiem co to spadki i wiem również że mają na celu odebranie papieru który po pewnym czasie wraca do swojego kursu z przed spadku i oddaje straty z nawiązką tyle że może to nastąpić szybciej lub w późniejszym terminie . Tak czy siak ja robię swoje i jak komuś ciąży to ja trochę przytulę a i jak sądzę inni nie gardzą bo spółka zdrowa rozwija się a że są lepsze i gorsze kwartały to nic nadzwyczajnego. Czekam na lepsze czasy i jakieś dobre informacja w najbliższym okresie.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.