Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Chodziło mi o oczekiwania w kwestii IP. Co do wzrostu przychodów do 200 a potem 300 mln zł to w przeciwieństwie do ciebie czekam na to cierpliwie i dopiero wtedy gdy w normalnym otoczeniu to nie nastąpi będę wieszał na nią psy! Ty uważasz, że to wina spółki ja że nie. Normalne otoczenie, które właśnie powoli powraca pokaże na co stać spółkę. Dla mnie okres 4-5 lat to przeciętny okres inwestycji choć wiadomo, że bym chciał zarobi w rok. Niestety te 4-5 lat może się przeciągnąć i ja biorę to pod uwagę, bo to giełda a biznes każdej spółki ma wiele ryzyk! Nie rozumiem też takiej strategii z pozostawieniem resztówki akcji i ewentualnym nie odkupieniem sprzedanego pakietu kilkadziesiąt % niżej...