Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Niezbyt się zmęczyłem, raczej chodzi o moją nową zasadę nie ingerować, nie peszyć, nie przeszkadzać a wciągać jak dają tanio. "Skarmianie leszcza"? Raczej trafił swój na swego. Jeden chciał w dół żeby jeszcze chwycić okazję, drugi trzymał mocno. Drugi wygrał. Przeciąganie liny trwało 3 godziny... Niezła akcja.I podkręcili obroty... w poniedziałek może być tłoczno choć myślę że jutro też może być ciekawie.Ktoś tu już chciał wzywać KNF bo myślał że to przekręt. Mi wygląda że grubi zaczynają wyrywać sobie bo rośnie zainteresowanie. Ktoś się już czegoś dowiedział... Ja? a i owszem, pożywiłem się też. Łyknąłem batona 44k. Potem stał jeszcze jeden ale muszę przyznać zaskoczyło mnie to trochę. Dużo wrzuciłem w Allegro i Budimexa a dobrze na obu żarło (wykresy wyglądają ekscytująco) więc nie skorzystałem... Pora już chyba szykować kasę na softa.Obstawiam że jedynka zagości przed przecinkiem już niedługo a "powoli do góry" może stracić swoją aktualność - zostanie tylko "do góry". Pozdrowionka.