Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Re: Zulusowaty, gdzie Twój honor? zulusowaty odpowiada ~Vitek 2023-12-17 22:21 IP 89.69.17.* Drogi Vitku,to jest bananowa giełda, a forum bankiera to miejsce przede wszystkim do pisania bzdur i oszukiwania innych. Czasami zdarzają się "okazy" jak ja, którzy próbują nawiązać nić porozumienia i próbują w sposób mniej lub bardziej merytoryczny wygłaszać swoje opinie z nadzieją na pozytywną i konstruktywną dyskusję. Niestety 95% postów, to kółkowicze i oszuści forumowi nadający pod wieloma NICK-ami i atakujący z różnych urządzeń, by sprawiać wrażenie "mądrych". Do tego ćwierć mózg Hillary, który musi być nieudanym prototypem bota, bo żaden, nawet najbardziej tępy człowiek nie wymyślałby takich bzdur, które to "coś" pisze.Co do mojej osoby, to nic się nie zmieniło. Nadal mam znaczną ilość akcji (wyrażenie "znaczne" jest pojęciem względnym) i nie zamierzam na razie się tego pozbywać. Mam wkalkulowaną stratę stu-procentową na tym walorze ale jeżeli jakimś cudem wystrzeli kurs, to będzie to tylko potwierdzało moje przypuszczenia. Ostatnio mało się tu udzielam, bo skoncentrowałem się na innych spółkach. Piszę tu niezbyt pochlebnie, bo po pierwsze wpisuję się w narrację wielonikowców widzących 1 grosz i bankructwo chcących sztucznie zaniżyć kurs z nadzieją dokupienia super tanich akcji, a po drugie to nie ma żadnych pozytywnych informacji ze strony spółki, których można by było się przyczepić - spadające obroty, zero zysku i totalne ZERO komunikacji ws. projektów gamingowych na które otrzymali furę pieniędzy z dofinansowania. Dla mnie jest to totalne dziadostwo ze strony spółki. Dla mnie wytłumaczenia tej gamingowej ciszy są 2. Albo nic nie mają i dotacje zostały wyłudzone co grozi prokuratorem i bankructwem firmy albo wymyślili "coś" i pomału komercjalizują te 2 projekty zbierając pomału akcje z rynku. Nadal podtrzymuję swoją opinię: albo będzie tu utrata 100% zainwestowanych pieniędzy albo kurs poleci tak wysoko, że niektórym czapki pospadają z głów i mam na myśli tu kurs liczony w złotówkach. Jest to dość karkołomna wizja ale nie takie cuda widziała giełda. Wystarczy, że pochwalą się super komercjalizacją z dużymi firmami z branży, dodatkowo gdy spekuła wejdzie w ten walor, to........................ sky is the limit!Jeżeli jest ktoś, kto jest w stanie podyskutować na w miarę normalnym poziomie, to chętnie się dołączę.