Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Twoje akcje twoja sprawa ale moim zdaniem los kernela rozstrzygnie się do końca roku więc warto poczekać. Nie po to inwestował kilkaset baniek żeby teraz mieć 50 czy 70% jak będzie trzeba to weźmie kredyt ta godziwą cenę i zadebiutuje na innej giełdzie z ceną znacznie ponad 100zł. Jak zostanie na GPW to cena też powinna byc wyższa bo skoro ma lepsze wyniki niż kiedyś i kiedyś oferował po 56zł to dlaczego teraz by miło być mniej. Ja tam czekam kiedyś myślałem jak ty że 40zł będzie ok ale jak sie przyjżałem wartości i tym numerom to jednak za 40zł nie oddam chyba że w jakimś przymusowym wykupie co nie byłoby złe bo reszty się można domagać w jakimś zbiorowym pozwie więc warto zostać do końca.
Liczę że Luksemburg to cywilizowane państwo i nie będzie zgody na ukraiński mir.