Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Drogi kolego ,nie zwykłem się chwalić ile mam akcji i nie interesuje mnie ile ktoś ma akcji . Co do czytania ze zrozumieniem,to przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś, może zrozumiesz co miał znaczyć mój post . Co do meritum ,to sam sobie przeczysz,skoro podobno masz tyle akcji w takiej cenie,a piszesz że będzie 4 ,a później że bankrut to trzymając akcje jesteś samobójcą,albo dyletantem ekonomicznym. Życzę Ci zejścia z tego haka (jak to określasz) i zarabiaj kasę niekoniecznie na columbusie.