Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Uznawany przez forumowiczów , nazywany kapitanem , to mini scenariusz dla moich
prostych zasad dla NEWCOMER
zamierzam w najbliższym czasie zwiększac swój pakiet do 4,99% o ile cena nie będzie rosła bo nie dam sie uleszczyć i jak trzeba będzie skupię od was resztę do 6% z free float, to zaledwie 180 tys zł.
widać że ktoś to robił z zarządu... wystawiał półki i blokował wzrost cen, chcieli was uleszczyć, ale trafili na mnie, cena nie spadnie niżej, na 4 gr też stoję,
jak zarząd zaczałby sypać wówczas zbierzemy po 4 gr 51% lecz juz jako SIM,
za 1,25m mozna przejąć kontrolę nad tą spółką, więc zarząd ma zagwozdkę..... restze jak sie wyczerpie wasza cierpliwość nie wykluczone że zdejmę do 10 gr.
no nic: spółka zajmuje się tworzeniem cyfrowych animacji form życia. Firma realizuje seriale TV, gry i filmy 3D. Tworzy również programy komputerowe, pozwalające na produkcję programów telewizyjnych i filmów fabularnych oraz gier całkowicie realizowanych przy użyciu technik komputerowych. Spółka zajmuje się także komputerowymi programami pozwalającymi na symulację realistycznie wyglądającego aktora
uważam ze godna zakupu i polecam:)
pewnie jak zbiore większość to powtórzy się sytuacja ze spółki Drewex czy Dragowski.
heh