Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2025-02-11 o godz. 13:02 grinnek napisał(a):
> Nie mają wpływu, to prawda, albo raczej wpływ mają znikomy, ale jak tylko wszedłem na forum i zobaczyłem, że tak zakłamujesz rzeczywistość i ciągle wklejasz to info o końcu koncesji to postanowiłem cię ripostowac. I nie obchodzi mnie to że piszesz do jednego adresata, obchodzi mnie to że ewidentnie wyglądasz na kogoś kto ma interes w tym naganianie na spadki. Kurs pnie się powoli do góry i będzie coraz wyżej i na tym kończę dyskusje
śmieszny jesteś ze swoimi "metodami dyskusji" typu "chlapnę coś na oponenta, niech się tłumaczy", to naprawdę nie zadziała, nie zauważyłeś? przy okazji, w którym miejscu "zakłamuję rzeczywistość", jakoś nie piszesz, tłumacz się z tego, oczywiście znowu spróbuję ci wytłumaczyć, że na tym forum naganianie NIE ma żadnego sensu, mimo że z oślim uporem próbujesz przykleić mi coś takiego, co do kursu, gdzie to "pięcie się w górę"? co do zawartości wpisów, normalny dyskutant podałby źródła tego do czego się odnosi, naganiacz reaguje niechęcią albo wykrętami..."kończysz dyskusję" na widok wykresu kursu? przecież i tak tu wrócisz