Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
SMS od biura maklerskiego dostałem trochę wcześniej, ale teraz napisało do mnie biuro zarządu mailem. Praktycznie to samo co we wezwaniu. Odpisałem grzecznie, że im słabo idzie z OZE, że powinni wrócić do węgla po zakończeniu konfliktu i aby zajęli się bateriami cynkowo-jonowymi. Nie są palne i nikt tego jeszcze w Polsce nie produkuje czy sprzedaje. Mam też nadzieję, że widzieli ostatnio pożar w Gdańsku. Co do ceny zaproponowałem wartość ok. 4,50 zł. Uważam to za rozsądne biorąc pod uwagę po ile sprzedawali duże pakiety. Na razie mam 12,5 % straty. Poczekam na kolejny ruch.