Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Panie Ccjgiesławie ja wierzę że dobro zwycięży i że oni kłamią. A moje LOVE odniesie sukces na skalę nie tylko kraju ale i Europy. Wierzę że ja wierząc w moje LOVE bede mógł wreszcie zaznać spokoju finansowego. Pan Jan to ciekawa postać mam nadzieję że będzie wszystko w porządku. Dziś postaram się medytować i przyciągnąć obfitość cyklicznie powtarzając ta czynność każdego dnia. Jeśli moja moc sięgnie gwiazd sprawdzę dla siebie ich ułożenie jakoby miały one odzwierciedlenie w moich sukcesach finansowych. Są to prywatne obliczenia i obserwacje nad którymi będę dziś prowadził badania naukowe a dzięki mojemu najnowszemu wzorowi który odnalazłem w głębi swojego umysłu będę mógł precyzyjnie skonfrontować to z naszym układem planet a następnie posiłkując się o metafizyczny astralny kwantowo matematyczny wzór przyniosę to na finanse i do 14 lutego mnie nie ma. Będę zajęty liczeniem i głębokimi analizami połączonymi z filozoficznymi obliczeniami ścisłych przeliczeń i obliczeń. Zrobiłem już zapasy jedzenia. 3 kg parówek a skład to prawdziwa tablica Mendelejewa ale były tanie jak borszcz,śledzie 3 słoiki 6 bochenków chleba 4 już w zamrażarce żeby się nie popsuło. Masło rozdawali to nabrałem... Makaron i keczup... I woda mineralna. Jak już mam zapasy to będę liczył i proszę nie przeszkadzać. Pewnie tutaj się pojawią specjaliści od wykresów,analiz,fundamentów,powiązań i innych ale ja... Ja... Ja będę liczył... Ps.Martwie się że Pan Marian nie daje znaków życia... Mam nadzieję że wszystko w porządku pozdrawiam serdecznie do 14 lutego Panowie !