~Brzęczyszczykiewicz

Tak rządzi że totolotka los kupiłem wczoraj z tego wszystkiego... A jeszcze nie sprawdzałem. Jak wygrałem to mój los się odmieni. Nic nie dba o takich jak ja . A powinno się dbać o najbiedniejszych. Ale to wszystko na pewno żeby zabrać mi moje akcyjki kochane które mam i nie oddam bo mi nie trzeba czyichś pieniędzy hehe :) Ale jak tak się wrócić wstecz to już tam pomijając debiut i zjazd... Ale potem jaki był zjazd... A teraz taka kicha... Ciekawe jak się tam ma do tego wnętrze spółki Ci najbliżsi i najbardziej zainteresowani i co tam w tych głowach im siedzi i co tam jeszcze wymyśla ciekawego i ogólnie ciekawią mnie ich relacje. Dobra ale tak myślę że to nie ktoś rządzi tylko los rządzi i przeznaczenie więc apeluje do przeznaczenia że włączę fajna piosenkę jak będzie rosło a jak urośnie na tyle ile mi się podoba to będzie piękna opowieść. Trochę taka autoterapia rozmawiać z losem na forum bankiera tak publicznie. Opowiem wam najpiękniejsze baśnie z mojego życia! Nie przeczytacie tego w żadnej książce i nie obejrzycie w żadnym filmie a chat gpt nie wymyśli nic lepszego. Jak będę widział że rośnie to będę cykliczne historię opowiadał. Haha A jeszcze mam kawał... Wchodzi plotka do baru i mówi: -kto kur....? Rekin odpowiada: - ja kur....! Płotka mówi: - o kur..! Koniec :) hehe Kawały ironia sarkazm wzdychanie do losu to ja biedny wrażliwy ja! :'(

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.