Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Mam nadzieję na Synektik, który zresztą posiadam i ciągle dokupuję... Tutaj naprawdę kilka konkretów i będzie już bardzo dobrze (MDR tuż za rogiem) , jeszcze pewnie kursem parę razy pobuja, ale kręcenie kółek w tym momencie to uważam szkoda ryzyka. Każdy oczywiście sam decyduje, ja ostatnio się nie udzielałem, bo nie chcę nikomu nic sugerować itp. Wszystkie infa - niech będzie, że niestety (albo stety dla tych co budują pakiet) fejsbukowe , pokazują możliwości rozwoju. A te są chyba niezmierzalne. Jak to mówią starzy wyjadacze na giełdzie kupuje się przyszłość kursu, a nie jego aktualną wartość... Powodzenia, cierpliwości, a dla Yoshi spełnienia wszystkiego tego, co sobie założyli.