Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Zacznijmy od tego :
- Piszesz sam do siebie , nie chce Ci się tak 5 -7 stron do tyłu poczytać posty , polecam posty IT - pozdrawiam IT,
- Jak pisałem jak mówisz sensownie to morderator go wywalił , mimo że nie było ani jednego wulgaryzmu
- To teraz tak w skrócie :
- 2020r - 23 mln straty
- 2021r - 32,5 mln zysku
- 2022r - 23 mln zysku
- 2023r - 13 mln zysku
- 2024r - ??? kwiecień się dowiesz, 30 mln odłożone jako zabezpieczenie procesu o unieważnienie kredytu w chf , w razie wygranej dodaj ok 20 mln do tego , udzielonych pożyczek na ponad 50 mln . Uporządkowali trochę akcjonariat , zachęcam sprawdź jaki fundusz pojawił się w córce. Co będzie się dziać dalej ? , czy jak pisze IT jakieś wspólne interesy z ZEA , gdzie Fesenko ma już udziały, może pójdzie w UA skąd pochodzi - tu również ma kumpli w Austrii od budów z którymi kiedyś tam się współpracował , a może jeszcze coś innego, wszak biuro w NY ma przy Elonie . Jak już coś będzie, wież mi będziesz ostatnim który się dowie i akcji już nie kupisz.
I na koniec , kiedyś takie Wyki i inni pisali na LPP jak miało taki pierwszy wyskok na coś koło 400 stów !!! , jaki balon, jak spadnie i tam takie wypociny, mnie się palec pocił ale nie wcisnąłem - enter - kup . I tak na wielu spółkach , zwłaszcza z małym FF , a te jest kosmicznie małe - 39 000 akcji na podłodze , odejmij te co są wysoko w karnecie i jeszcze raz tyle co nie dają do karnety to 20 tyś nie ma . Czy to będzie za tydzień, miesiąc, rok , dwa nie wiem wiem że jest to moja emerytura . Do hardkoru polecam całe NIU , może Bedzin