~Ola

Dzień Dobry wszystkim.
Pisze tu z problemem, ponieważ wydaje mi sie bo nie jestem pewna w 1000% że zostałam oszukana przez strone do inwestowania Fortissio. Zaczelo sie od tego ze polecono mi tą strone do zaiwnestowania i to przez moją koleżankę która jak mozecie sie domyslec została prawdopodobnie rowniez oszukana. Zaczelysmy inwestowac w padzierniku wiec ta suma pieniedzy sie nazbierała. Zostawały nam wyplacane pieniadze, ale po nowym roku powstaly nowe procedury i trzeba bylo wplacic na ich platforme 5 tys zł  by podtrzymac konto.  Nie myslalam wczesniej by wyplacac stamtad pieniadze, ale potrzebowalam na szybko pelnej kwoty i sprobowałam ale zadzwonil do mnie szybko mezczyznna i mnie poinformował, ze nie moge wyplacic srodkow ze strony poniewaz moje konto zostanie calkowicie zablokowane....nie mialam pojecia o czym on mowi, bo wedlug mnie wszystko bylo w porzadku. Zostawiłam to w spokoju ale nadal mnie to bardzo meczylo. Zaczelam szukac informacji na ten temat i natrafilam na dużą ilosc osob które zostały oszukane przez wlasnie fortissio. Nie wiem czy faktycznie tez mam sie obawiac, czy jest wszystko okej.....

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.