~Paweł

Hahaha ale bzdury piszesz. Ostatni raz ci przypominam że nie pisałem o spadku a o Waszym naganianie na tę spółkę. Było nie latać wszędzie i zapraszać ale spokojnie co się denerwujesz przecież pisaliście że na zająca będzie 40 zł ( nawet miałeś pomyłkę bo napisałeś 400) . Powiedz lepiej gdzie są koledzy i co tak ucichło? Pretensje , Tomuś Ja się nie dałem wkręcić. A może Ciebie wkręcili? Pozbyłem się akcji Synergii a tutaj lipa. Proszę nie oskarżaj mnie bo każdy kto będzie chciał to przewinie wpisy na forum i tylko się ośmieszysz. Uwierz mi , Ja się nie cieszę z ludzkich strat ale nie przepadam. Wiesz co myślę o osobach co w grupie naganiają bez podstaw( bo rzadko to robią z dobroci serca) a później zrzucają? Mam nadzieję że tu ludzie nie potracili i giełda na której według Was w ogóle nie mam pojęcia wróci do normalności. Fakt nie jestem w tym dobry ale po nauczkach mam nosa do naganiaczy.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.