Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Niestety teraz Energa jest całkowicie w rękach układu trójmiastowego gdzie każdy się zna i wszyscy o wszystkich coś wiedzą. Obym się mylił ale musimy być czujni aby liderzy GG nas nie okiwali w ramach tego układu. Ktoś coś dostaje - zapomina o pozostałych członkach GG a "liderzy GG" są zadowoleni bo wygrali to co chcieli ale tylko dla siebie. Może sie myle ale z tyłu głowy mam czemu darek pisał że my dostaniemy 1:3 (po obecnym kursie pkn to 52/2 = 17 zł) a on 25 zł. To tylko sceptyczna moja wizją, mam nadzieje że nie zachowają się tak nieuczciwie ale czujnym trzeba być cały czas. Najgorsze co może być co cała firma w jednym układzie towarzysko biznesowym a tak to zaczyna wyglądać teraz.