0zzy

Zakupiłem na początku kwietnia certyfikaty strukturyzowane przez internet.
Byłem zaskoczony kiedy po dokonaniu transakcji nie została mi odliczona ta kwota,natomiast pojawiła się jako minus na koncie podstawowym.Także za tę samą kwotę mogłem kupować kilka razy.Po kilku dniach,dom maklerski sprzedał bez mojej wiedzy certyfikaty i zażądał spłaty debetu.Sam DM przyznał,że zakupu dokonałem w skutek błędu systemu.Kiedy wniosłem reklamację,musiałem dopłacić jeszcze większy debet za zakupione certyfikaty ze środków które nie posiadałem.(więc jak było możliwe kupno??)Poniosłem znaczące straty,mój stan rachunku jest dużo niższy,niż przed zakupem certyfikatów,w jaki sposób mógłbym dochodzić rekompensaty?
Pozdrawiam serdecznie

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.