~art

Dobrnąłem do końca dyskusji i nie sposób nie zgodzić się ze to nie jest dobry produkt :( z OWU niewiele się można dowiedzieć. Koszty Eventusa są naprawdę olbrzymie.
Niech chcę się reklamować ale działam w jednym z większych towarzystw ubezpieczeniowych i naprawdę mogę zagwarantować lepsze warunki!

Na pewno to że nikt waszych pieniędzy nie zabierze! Nie mogę tylko zagwarantować że przy wpłatach miesięcznych 100 zł wasza emerytura będzie za 40 lat wynosić dokładnie 149,89 zł na miesiąc :):):).

Radzę tym którzy są zainteresowani Eventusem skonsultujcie się z jakimkolwiek agentem ubezpieczeniowym i porównajcie Eventusa z jakimkolwiek produktem innego towarzystwa np Axy, Generali czy Allianza.
Jeśli ktoś w Krakowie chciałby porozmawiać o emeryturze i sposobach jej zabezpieczenia proszę o kontakt! artur29@op.pl

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.