Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Też jestem tego zdania. Moje pierwsze przygody z Mirbudem to 85 groszy, zawsze wierzyłem w tą spółkę. Zakupiłem wówczas 110 tysięcy akcji, po drodze było różnie, wielu się śmiało szydziło a tu proszę. W spółkę wchodza fundusze, są dywidendy. Tylko się cieszyc i czekam na 20 złotych.
Wiele inwestycji zostanie przeprowadzonych z portfela KPO w najbliższych latach dlatego inwestuje w wiele podmiotów które mogą skorzystać.
Liczyłem jeszcze na to że jakaś odnoga Mirbudu wejdzie w domy zeroemisyjne ale tym szybciej zajmnie się inna społka której akcji zakupiłem na długi czas tyle co kiedyś mirbudu.
Osobiście licze że teraz już przestanie bujać i pojedziemy wyżej.