Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2025-01-22 o godz. 10:58 ~aaaa napisał(a):
> po co wy w ogóle odpowiadacie komuś, kto porównuje wishlistę BoE do Holstina. to tak jakbym porównywał sprzedaż kabanosów Tarczyńskiego do sprzedaży makaronów Makaronów Polskich.
Powiedz mi a jakie to ma znaczenie czy m,owimy o BoE o HOLSTINIE czy o JDM ---przeciez sa rozni gracze z roznymi preferencjami ---WISH lista pokazuje to jaką Dana gra ma Popularnośc wśród graczy na steamie jeszce przed premierą ---Tak samo jak PEAK pokazuje ile graczy Gra w daną grę po premierze Gry na steamie ---czy duzo ludzi ja kupiło czy nie ( nie wazne z jakich powodów ) LICZY SIE FAKT.
I ta podnieta 300 K wishlisty jest o tyle smieszna ze wiele produkcji z polskiego malego gamedevu miało lubn ma owe 300 K na WL lub nawet znacznie wiecej i potrafiły zaliczac ZONKI sprzedazowe ---
Skoro nie pasuje ci BoE ---to zobacz na JDM ---ONi przynajmniej mieli ponad 2 K PEAK w demo vs 273 Holstina ----maja WL powyzej 600 K vs Powyzej 300 K Holstina ---Mają ponad 40 K followers ( 2 razy wiecej niz Holstin ) ---sa na 50 Miejscu WL vs 100 Miescje Hoilstina ----a Kapitalziacja GIF wynosi 45 M PLn vs 37 SONKI---przy znacznie lepszych Wskaznikach Przedpremierowych JDM vs Holstiin złwaszcza jesli chodzi o ZAINTERESOWANIE GRACZY DEMEM --- 273 HOLSTIN vs 2115 JDM .
Po tym wywiadzie wydaje mi sie ze Oni sie mocno pogubili ----Robia grę Pixeloze przez 5 LAT --twoerdza ze ta gra jest na 20 H grania ale DLA NICH na 20 H grania a dla uzytkowników moze byc 2-3 razy wiecej . I tu jest BÓL --zrobili Gre o Polskim PRLu , Pixeloze na np 40 H grania dla zwyklego Gracza ---- Brędzlują sie z tym przez 5 LAT i postawili wszytko na JEDNĄ KARTE ----Jesli gra nie wypali bedzie pozamiatane ---to jest oczywiste.
A jesli chwici jako tako ze bedą mieli kase na przetrwanie i dłubanie nad kolejna gra to Ile im zajmie np HOLSTEIN 2 ? 8 LAT ? ----
Z tego co usłyszałem moim zdniaem oni popełnili powazbny bład---ta gra powinna być duzmo mniejsza ---ale powinna zawierac ciekawe MEchaniki ----Nikt sie nie obrazał na TWOM ze gra trwa np 40 DNI ( growe ) i jest koniec ---ze maxymalnie Gra trwa kilka godzin , bo zawierałą ciekawe mechaniki. Oni powinni postawic na ciekawe mechaniki na opowiees.ć któa Moze kończyc sie rownie ciekawei zrobic Mniejsza grę wypuscic ja dawno i teraz klepac juz KOLEJAN ODSŁONE .
A tak Zrobili ghre o polaku o Polsce w konwencji pixelozy na Kilkadziesiat godzin grania ----a póki co NIE wiele wspazuje na to ze gracze mocno interreesuja sie ta GRĄ ----chociazby paztrac po followersach czy PEAK demo ----Moze to sie zmieni po DEMO --ale to jest nadal GDYBANIE ---bo jesli NIE wiele sie zmieni na PEAK na followers na WL ----to znaczy ze BEDZIE ROSŁO PRAWDOPODOBIENSTWO WTOPY ---dojkladnie TAKIE SAME WTOPY --tak jak zalicza całe Grono małych polkich gierek wypuszczanych Ostanimi czasy ---ktore miały juz debiuty. .