~doswiadczony

Witam Nowego w akcjonariacie. cieszy mnie, że coraz wiecej myślących ludzi zaczyna kupować to , co może przynieść kolosalne zwyżki.... Co do arkusza, to Ci po cichu powiem, że 230 tys akcji możesz odjąć, bo są moje, a one napewno nie zostaną sprzedane w najblizszym czasie....Dlaczego nie? bo jak nie bedzie certyfikacji, bedzie to wydmuszka i bedzie trzeba czekać , na nowe opcje strategiczne... Kiedyś już tak miałem na medcamp, spadek z 2 zł na 20 groszy, potem pandemia... i mega wzrost.. po 7 oddalem, a doszło nawet do 15...
A jak bedzie certyfikacja, to poważni inwestorzy bedą dopiero wchodzić przy 1 zł lub 1,5 i bedą chcieli zarobic, wiec po co się spieszyc?
Nie którzy tu piszą, że certyfikacja nic nie da, bo nie maja kasy..... i tu wychodzi całkowity brak myslenia.... jak ktos moze dac kase, jak nie ma certyfikacji, szczególnie gdy część ma być skierowana do ośrodków medycznych (nie spekulantów). Wiec certyfikacja jest warunkiem numer jeden, aby w spółce pojawiła sie kasa!!!
Co do ostatnich zwiekszonych obrotow....Przewidziałem, ze zakup pod patent w usa źle sie skonczy, kupili wtedy spekulanci ze 200 tys akcji... i co i lipa ... wiec co? EWAKUACJA... Dzieki temu mogliśmy sobie dobrać papieru po mega taniości.....
Co dalej....Zalezy ile z tych akcji co sie obróciło (500tys), poszło do wora (u mnie są w worku) a ile tylko spekulacyjnie...
Wracając do arkusza, jest jedna podaż po 0,35, 27 kilo, (jutro juz jej nie bedzie) a dalej dopiero 32 kilo po 0,5, Ukryciaka na 0,4 już nie ma bo on oddal juz akcje...
Więc Nowy, ładnie to wszystko zauważyłeś, a Arkusz w rzeczywistości znacznie lepiej wygląda niż Ty to widzisz (wiesz dlaczego)
Dawno nie pisałem , ale chętnie podyskutuje, oczywiście tylko z myślącymi. Pozdrawiam cierpliwych!

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.