steve2

Widzę że tak bogaty inwestor jak ty nie zwraca uwagi na to ile można zarobić tylko na towarzystwo na forum. Czy ty inwestujesz już tylko dla rozrywki?Ja nie mam tego komfortu i nie gardzę 30-krotnością zarobku. Jak kiedyś pozliczam zawartość moich sześciu kont i będzie tam 50 milionów to też będę się tak bawił. Jestem jeszcze od tego dojść daleko. Obserwator chce mnie odwieźć od posiadania/dalszego zakupu tego aktywa ale ja nie zwracam na niego uwagi. Dla trzydziestokrotności jestem w stanie znieść nawet jego towarzystwo. Ostatnio znowu mi mówił że nie mam za co kupować... Chce mi w ten sposób dać do zrozumienia żebym nie zachwalał i nie przeszkadzał mu w zakupach dlatego nie piszę i nie zaglądam - niech sobie zbiera. Pozdrowionka, już niedługo.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.