~Tomek

coinwizr wezcie wynocha mi z tą platformą. Ty no tak sie dalem omamic ze az wstyd. przez miesiac czasu wplacalem im kase i nazbierało sie jakos z 15 tys (bez komentarza) no i profil na ich stronie ladnie wygladal bo i kaska sie zebrala, ale co do czego jak chcialem juz sobie wyplacic bo chcialem zone zabrac na wycieczke to raptownie oni mi plują na ryj i mowią ze nic  z tego. Musze wplacic 2 tys zeby moc wyplacic kase...jaja jak uj...dobra dalem juz im te 2 tys, ale z kasy dalej nic. Mowią mi ze platnosc do nich nie doszla.....po tygodniu dalej ze nic nie maja. No ja zglupialem, ej 
Dzwonie do banku i tam mi mowią ze wszystko poszlo dobrze, wiec dzwonie spowrtorem do tej dziury zabitej dechami i mowie im ze powinien byc przelew, a Ci ze nie. No juz zaczelem podejrzewac ze cos jest ewidentnie  nie tak. Wszedlem na internet a ja w szoku ze tyle ludzi zaczelo sie na nich skarzzyc ze zostali oszukani...biore telefon i od razu na kancelarie dzwonie 50-+3-+12-+2+-19-+6 No i oni to samo mi mowia ze to zlodzieje są. Ja zgłupiał. Nie wiedzialem co ja mam robic bo co da sie zrobic? No nic. Ale juz podjalem sie wspolpracy z tą kancelarią. Nie wiem czy cos z tego bedzie, ale lepiej cos zrobic niz siedziec na dupie i kozy jeść. Moja sprawa poszla do tej prokuratury. Jezeli oni nic nie zdzialają, to ja chyba sam zostane jakims spidermanam

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.