~Robert

Cześć wszystkim, właśnie naszla mnie mała refleksja odnośnie naszej spółki. Zastanawiałem się czy nie posiadając żadnych akcji zainwestowałbym teraz kasę patrząc na obecną sytuację. I z przykrością stwierdzilem, że absolutnie nie ma ku temu żadnego racjonalnego powodu. Środowa premiera pachnie kleską w postaci odpisu (peak powyżej 500 i dobre oceny nie powinny spowodować spadku kursu) Gra z potencjałem czyli Aztec okazała się tylko manipulacją chinczyków(ile są warte te wszystkie statystyki gry skoro nielegalnie je napompowali) Permafrost to melodia przyszłości i zaledwie 20% udziału w spółce, która ją tylko współtworzy. Kapitalizację mamy w tej chwili większą o 50% niż np taki Bkd, który ma dużą lepszą sytuację finansową, dwa duże projekty na ukończeniu i czystą kartę. Patrząc zupełnie z boku wygląda to naprawdę fatalnie.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.