~Karolina

mysle że inwestowałam na tej samej platformie, albo na tyc samych trafiliśmy. miałam stronę mobile.mbit-eth.org oczywiście znalazłam to w jakimś wpisie na fejsie i teraz mam za swoje. nie porzebnnie zaufałam dla jakiegoś faceta co to niby broker. nie mogłam środków wypłacić i robiłam przelewy na jakieś opłąty iuwierzytelniające i w koncu wyciagneli ode mnie scan dowodu. probowali wziac na msnie kredyt nawet . to chyba dlatego stwierdzilam ze nie zostawie tego, bo poznidej moze mi sie to czkawka odbić. dlatego zglosilam to i mam sprawe procesowana, tez chce swoje pieniadze odzyskać dltaego nie odpuszczam. znalazlam nawet kancelarie, ktora ogarnia takie sprawy. jak chcesz to masz numer503,do122mecenas208

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.