Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
ale, i nic mi do tego.. nie wiem równiez jak idzie kwestia huty, nie jestem az tak w temacie, ale pisze to co mysle a mysle ze padnie... ale też nie o to chodzi.. przeczytalem cały Twój tekst, i jestem zmeczony, jak malo kiedy bo zwykle lubie czytac i nie meczy mnie to.. Twoja znajomosc polskiego slownictwa, ortografii i gramatyki, ba, nawet skladni, calkowicie mnie rozbroiła..czytałem, bo bylem ciekawy Twoich opinii, szczerze.. wybaczcie mi, bo zbłądziłem... pozdrawiam