~Rhett

Działo się wczoraj na giełdach!
Bardzo ładna sesja była na Dax i Wig20.
Dax kolejny raz po obronie w nocy PP dał sygnał do gry L z celem R1 co wykorzystałem. Natomiast Wig20 jak to zwykle robi w południe runął w dół co też rozgrywałem. Na pozycji S wpadło mi 25 pkt co jest moim rekordem jeżeli chodzi o zagranie skalpowe :)
Nie spodziewałem się że może spaść ponad 30 pkt w ciągu dwóch godzin a jednak!

Dzisiaj nie ma jankesów więc sesja będzie nudna. jednak Dax jest ponad PP więc dla mnie jest sentyment pozytywny więc będę grał skalpowo L natomiast nie nastawiam się na długie ruchy.

Wig20 dzisiaj pewnie będzie spał

Na złocie czekam na podejście do strefy 2700-740 gdzie będe chciał rozegrać pozycje S

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.