Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Film, filmem choć po obejrzeniu mam wrażenie, że będzie hit. Lubię stare przygodowe polskie "Podróż za jeden uśmiech", "Pan samochodzik", a po zapowiedzi widzę, że on zrobiony w podobnym klimacie jak te kiedyś, które oglądała cała Polska, tylko dodatkowo ten będzie w nowoczesnej formie. Czuję moc i ja osobiście czekam. W filmie na yt, który wrzucił Karol z MrBeast, co mnie zaskoczyło, to że było widać, że na MrBeast zrobiło wrażenie, co robi gość z Polski, stąd te "wyłączcie kamery" i rozmowa z Frizem w cztery oczy. Nie zdziwię się, jak wleci z MrBeast jakaś współpraca. Karol według mnie wykorzystał czas w Stanach, najlepiej jak mógł. Moje zdanie wykorzystał ten czas na maksa. To, co pokazał przerzucając folder w którym było skumulowane, to co robi Ekipa Holding dopiero mi uświadomiło, co to za spółka i jaka przed nią przyszłość. Wcale się nie dziwię, że MrBeast szczerze był tym zaskoczony i zainteresowanych.