Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
DonOlivante... Trochę mniej namiętnie ode mnie przekonujesz tu wszystkich że będzie 0,1 ale też jesteś konsekwentny. Ja już zakończyłem wieloletni cyrk polegający na mówieniu że czarne jest białe, bo nakupiłem conieco.Generalnie nie można tu zbyt wiele kupić bo zaledwie kapie.Ileż można? Przecież życia nie starczy. Trzeba niestety wziąć drożej bo tu już niewielu głupich sprzedaje. Co z tego że ostatnio było widać trochę wyższe obroty? Dobrze by było żeby to była jaskółka nadchodzących wzrostów, ale zakup czterech milionów akcji które ja mam w zamiarze nie uda się w ten sposób. Tu już każdy wisielec zdał sobie sprawę że pakujesz niżej 03. Dobrze ci radzę nie baw się tak bo będziesz musiał ode mnie kupować po 5 i też zarobisz. Pamiętaj że dzisiaj mówimy o takiej mojej prognozie ale za rok zaczniemy nazywać to faktami. Dobrze się zastanów, przemyśl to. Spójrz na gotówkę i własność CBiR-a. I ta dotacja udzielona w tak deficytowych czasach... No przestań się wygłupiać, bo to właśnie ty wciskasz bajdy. Nie bądź kierul!Ta manipulacja to zwyczajna strata czasu... Idziemy oczko wyżej.