bankier1972

co zrobiłem?
w głównej mierze to zasługa moja i czarka że zarząd sie odwołał,
gdyby nie my nie zmieniłby nagle zdania, dlaczego? pomysl.
inwestor to akcjonariusze, a kiedy sąd ustawia biznes syndykowi w ten sposób ograbiajac akcjonariuszy do 0 to uwież że żaden normalny inwestor nie zufa takiej firmie, dlatego walczymy o pozytywną decyzję sądu.
Jestem byc może do chwili obecnej większym akcjonariuszem niż Ty.
a propo co ty zrobiłaś dla ratowania huty, tylko merytorycznie proszę!!!
w tej chwili do zarządu (sydyka zostaną dostarczone zawiadomienia o zwołanie walnego.
jak myślisz czyje?
twoje?
a po co walne?
jak sadzisz?
szczekaczy tu akurat na tym forum nie brakuje.
a w poniedziałek redukowałem ( co oznacza ze cofnałem część akpitałów, ale dalej mam papiery i to nie mało) bo jestem inwestorem a inwestor zawsze dba o swój majątek, i dlatego dzis mogę z wygenerowanej kasy w tym tygodniu dokupić swoje akcje na cenie + 2 x tyle bo pieniądz generuje kapitał.
jednak nie akcje dla huty sa potrzebne a spokój, ani zaden syndyk bo to jedna wielka ściema.
syndyk to instytucja krwiopijcza która zabiera 14% dla siebie.....
a huta nie miała wniosku od wierzycieli, oni dogadali sie to jest jakaś farsa.
sąd -rząd najnormalniej okradaja nas ludzi , którzy ciężką pracą zarobili tych parę złociszy i zainwestowali... a teraz to jest zabierane!
dlatego nie wyobrażam soie żeby nei było pozytywnej decyzji 2 instancji...
walne uchwali emisjęakcji, celem pozyskania funduszy dla huty aby odzyskała płynnosć,
ale dopółki krwiopijca tam siedzi i spija kasę na nieprawomocnym wyroku nie bardzo mis ie chce mu do kieszeni mojej rodziny pieniadze wkładać!!!!
to moja odpowiedź!

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.